I v sobotu se hrály přípravné zápasy

0

Náš portál opět přináší krátké info. 

Suché Lazce - Stěbořice 2:3 (2:1)

V sobotu před obědem sehrály Stěbořice svůj poslední přípravný zápas v Suchých Lazcích. Odehrával se velmi kvalitní zápas. Domácí se v první půlhodině ujali dvoubrankového vedení. Ještě do poločasu snížily Stěbořice Čaverou z penalty, která byla nařízena za ruku. Hned zkraje druhého poločasu vyrovnal Graca. Skóre na stranu Stěbořic převrátil v 65. minutě Kokošek. Lazce taky měly šance, ale ty nedaly. Vyznamenal si při nich brankář Losert. Závěrečná čtvrthodina se už dohrávala. 

 

Branky Stěbořice: Čavera (penalta), Graca, Kokošek

 

Kobeřice B - Závada 3:3

Zápas se odehrál ve velkém vedru. Střídalo hokejovým způsobem. Do vedení šla Závada. Kobeřice třemi góly výsledek obrátily na 3:1. Závada v poslední pětiminutovce vyrovnala na 3:3.

 

Budišov n. B. - Fulnek 0:2 (0:0)

Budišov si pozval k přípravě velice kvalitního soupeře v sestavě s bývalým exligistou Michalem Kovářem a bývalým druholigovým hráčem Karlem Krásou. V úvodních dvaceti minutách byli hosté lepším týmem, byli důraznější na míči. Budišov se začal osmělovat po půlhodině hry. Největší šanci domácích měl Pizur, ale jeho samostatný nájezd brankář vyrazil na roh. Ve druhé půli domácí prostřídali. Zkraje zahrávali hosté standardku, kterou brankář Němeček vyrazil na roh. Z něho hosté nastřelili tyčku a z dorážky břevno. Pak se hrálo spíše mezi šestnáctkami. V 65. minutě zavinil domácí Miroslav Marek penaltu, kterou Ďurica zkušeně proměnili. Pak si Budišov vypracoval tři nadějné situace. V nich se ocitli Roman Modelský, střelu Siažíka vyrazil brankář na roh, a Kuricovu nahrávku na Siažíka vytěsnil na roh hostující strážce svatyně. Zhruba sedm minut před koncem rozehráli hosté rychle standardku Kovářem a Darda podruhé pokořil domácí brankáře. V závěru ještě Budišov něco měl, ale neproměnil.   


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou