Hráčem 18. Kola se stává Jakub Šámal z Tochovic

0

Další vyhlášení výsledků ankety hráč kola je tu. Tentokrát diváci při hlasování postupovali poněkud jinak. Nejvíce hlasů totiž dostal hráč, který jako jediný neskóroval. Vítězem se stává Jakub Šámal z Tochovic. Jeho celek sice v tomto kole poprvé prohrál, ale i přesto hlasující ocenili Jakubův bojovný výkon. Na druhé příče se umístil tak jako v minulém kole skórující obránce Jan Neliba z Kovohutí Příbram. Pomyslnou bednu vítězů uzavírá střelec kola Lukáš Plocha z Bohutína.

Jakub Šámal 46%

Jediný hráč v sestavě kola, který neskóroval, je tento mladý záložník. Jakub si nominaci i titul zaslouží. V zápase proti Kovohutím branku nezaznamenal, ale podal velice bojovný výkon, který chválili i soupeři.

 

Jan Neliba 31%

Obránce Kovohutí, který v sestavě kola nahradil svého bratra Vladimíra. V toto kole, to byl právě Honza, který skóroval a dopomohl svému týmu k vítězství.

 

Lukáš Plocha 10%

 Záložník, který nezískal titul hráč kola, ale pyšnit se může tím, že byl střelcem osmnáctého kola. Jeho celek zvítězil o šest branek a Lukáš zaznamenal rovnou polovinu. S těmito výkony se může jeho nominace do sestavy kola opakovat častěji a titul také může přijít časem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou