FOTO: Druhé kolo Mol Cupu odstartovalo utkáním Domažlic a Chrudimi

0

Víkendové utkání účastníků ČFL v souboji v poháru bylo předvojem pro celé druhé kolo, které se odehraje v úterý 7. srpna a středu 8. srpna.

2. kolo Mol Cup

TJ Jiskra Domažlice - MFK Chrudim 2:0 (2:0) 

Střelci: 15. Marek Hejda, 16. Martin Hrubý

Rozhodčí: Václav Štěrba.

ŽK: 0:1. Diváků: 295.

TJ Jiskra Domažlice: Brych – Blažek, Hájovský, Bauer (72. Teršl), Mlynařík – Hrubý (53. Chocholoušek), Hejda, Braun, Mužík Došlý – Kropáček (82. Buršík). Trenéři: Pavel Vaigl a Petr Dobrý

MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Krčál, Stránský (46. Mastík) – Kesner, Kopecký, Langr, Ptáček (75. Vašulín), Dostálek (64. Vavrouš) – Kučera. Trenér: Pavel Jirousek.

 

Reportáž: mfkchrudim.cz

Začátek utkání byl ze strany Chrudimských aktivnější a do 13. minuty nepustili soupeře na svou polovinu. Několik střel a nebezpečných situací si hráči MFK vytvořili, ale bez efektu. První atak domácích na branku Chrudimských zadáci MFK odvrátili. Druhý atak v 15. minutě po chybě v defenzivě, byl však již úspěšný a domácí se díky trefě Hejdy mohli radovat z vedení 1:0.

 

V 16. minutě přišel pro Chrudimské šok, když si na dlouhý přetažený centr z levé strany naběhl Hrubý a křižnou ranou z voleje nedal brankáři Mrázkovi sebemenší šanci reagovat 2:0. Po dvou slepených gólech převzali iniciativu na deset minut domácí, ale druhou polovinu poločasu již měli zase více ze hry hosté. Dva trestňáky Kopeckého se neujaly. Nejprve dobře zasáhl brankář Brych, když vyrazil střelu na roh a podruhé mířil chrudimský exekutor jen do boční sítě. Hlavička Kučery, která mířila do branky, vyhlavičkoval obránce domácích z brankové čáry nad branku. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením Domažlic 2:0.

 

Druhý poločas hosté dobývali branku domácích, ale nedařilo se jim ve finální části. Několik nebezpečných akcí stačili domácí zastavit. Domažličtí se soustředili na držení náskoku a do ofenzivy se příliš nepouštěli. Přesto se dostali dvakrát na dostřel Mrázkovy svatyně, ale první pokus mířil nad a druhý pokus chrudimský brankář bez problému kryl. Chrudimští působili v utkání snad i fotbalověji, ale střelecky se oproti domácím neprosadili. Ti využili z minima maximum a ze tří střel mezi tyče vstřelili dva góly.

Jiskra se tak jako druhý celek raduje z postupu do třetího kola. Na zápase fotil Jiří Pojar.

 

Už ve středu pak další účastník ČFL Vyšehrad nestačil v úvodním zápase druhého kola na Vlašim (1:2 po prodloužení).

Branky: 64. Egert – 83. O. Fotr, 116. Vodháněl. 

Vyšehrad: Havránek – Klesa, Egert, Hendrych, Madej – Smolák (86. Junek), Hradecký, Drobílek, D. Hašek (118. Šlegl) – Kostorek (62. Macej), Čtvrtníček.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou