NÁLOŽ VÍKENDU: Vyhrát o dvacet gólů? Žádný problém!

0

Máme pro vás připravenou další novinku! Každý týden budeme hledat napříč republikou ty nejzajímavější zápasy, které skončily nejdivočejšími výsledky. A že o pořádné přestřelky a debakly není nouze, se můžete sami přesvědčit...

NÁLOŽ VÍKENDU - VÝHRA DOMÁCÍCH

Vyhrát o dvacet gólů, to se jen tak nevidí. Chodská Lhota to ve IV. třídě na Domažlicku dokázala, když 20:0 přejela poslední Oplotec (VÍCE ZDE). Střelec Belanec nasázel hned osm gólů.

 

Dvacet branek nastřílel i tým Mezinárodní Svaz Mládeže, složený z hráčů ruské národnosti, ve III. třídě sk. B Praha rozdrtil výsledkem 20:2 béčko Spojů Praha.

 

15:0 vyhrály doma Kašperské Hory nad Běšiny v klatovské III. třídě. Fotky jsme přinesli z utkání Chotětova B proti Obrubám (14:2)

 

NÁLOŽ VÍKENDU - VÝHRA HOSTŮ

Nejvyšší výhru venku si připsaly o víkendu Martinice, které v semilské III. třídě rozdrtily 15:1 Studenec. Mrákotín vyhrál na hřišti Cejlů 12:2, rezerva České Lípy rozebrala Horní Libchavu 11:0.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

A které utkání (mimo debakly, kdy jeden tým výrazně deklasoval druhého) v České republice nabídlo o víkendu nejvíce gólů? V duelu Černé Vody a Bernartic v okresním přeboru Jeseník padlo patnáct branek, neskutečná remíza 7:7 se zrodila v pražské I.A třídě mezi Kolovraty a béčkem Slavoje Vyšehrad. Dvakrát se pak o víkendu objevily výsledky 6:5 a hned čtyři zápasy skončily nerozhodným výsledkem 5:5.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou