FOTO: Domažlice trápily Mladou Boleslav, jejich cesta pohárem ale končí

0

Domažlice se už ve 3. kole poháru postaraly o senzaci, když vyřadily prvoligovou Duklu Praha. Osmifinále přivedlo na západ Čech dalšího protivníka z nejvyšší soutěže. Tentokrát už ale svěřenci Pavla Vaigla neuspěli, pohár tak opustil poslední zástupce z nižších soutěží.

Osmifinále Mol Cupu

JISKRA DOMAŽLICE - FK MLADÁ BOLESLAV 2:4 (1:2)

Branky: 36. Došlý, 67. Braun - 12., 45. Chramosta, 74. Matějovský, 76. Mareš.

Rozhodčí: Petr Ardeleanu - Petr Kotalík, Jiří Pečenka.

ŽK: 0:2. 

Diváků: 1265.

Sestavy:

TJ Jiskra Domažlice: Šiman - Blažek, Hájovský (82. Teršl), Chocholoušek, Mlynařík - Hrubý, Hejda (59. Bezdička), Mužík, Braun, Došlý - Kropáček (79. Roubal). Trenér: Pavel Vaigl.

FK Mladá Boleslav: Aghayev - Takácz, Magera, Stronati, Fleišman - Přikryl (87. Fabián), Matějovský (84. Rada), Mareš, Hubínek, Chramosta - Mebrahtu. Trenér: Dušan Uhrin ml.

 

Škoda, že se utkání hrálo ve všední den od 14:30, do Domažlic by si našlo cestu určitě ještě více diváků. Přesto si pro domácí sváteční událost nenechalo ujít téměř 1300 fanoušků! Prvoligový favorit do utkání vstoupil aktivně, brankář Šiman ale odolával. Až do 12. minuty, kdy ho překonal Chramosta - 1:0. Domácí ještě pustili do velké příležitosti Matějovského, aby pak zabrali a i oni se dostali do šancí. Ve 36. minutě bylo srovnáno zásluhou střelce Domažlic Petra Došlého. A pro domácí mohlo být ještě veselejí, Stronati totiž fauloval ve vápně a Domažlice zahrávaly penaltu. Jenomže Došlý selhal. Jiskra v této fázi soupeře zatlačila do defenzivy, ovšem se závěrem půle přišel tvrdý direkt z kopaček Chramosty.

 

Mladá Boleslav tak podruhé vedla. A Domažlice i podruhé zareagovaly. Záložník Braun natáhl k parádní střele a překonal Aghayeva. Zkušený prvoligový soupeř ale nezpanikařil a Matějovský v 74. minutě přesnou střelou zpoza vápna poslal Boleslav do vedení 3:2. To pár vteřin poté navýšil Mareš a bylo rozhodnuto.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou