Ve Strakonicích se chystá předsilvestrovské derby fanoušků pražských "S"

0

O druhém svátku Vánočním 26. 12. 2017 se od 14:00 hodin uskuteční již tradiční fotbalové utkání strakonických fanoušků Sparty a Slavie. Hrát se bude na hřišti u Lidlu (v případě nepříznivého počasí pak na umělé trávě na Sídlišti).

Proti sobě se postaví fanoušci dvou nejúspěšnějších českých klubů historie. Jde o třetí takový zápas sportovních rivalů, který ve Vánočním období všechny spojuje. A tak se také oba tábory společně domluvili, že výtěžek z dobrovolného vstupného půjde na podporu dětského oddělení strakonické nemocnice. 


Zábavným odpolednem provede za mikrofonem František Mareš a slavnostní výkop provede sparťanská legenda Roman Vonášek. Přijďte se pobavit a přispět na dobrou věc. Na Vánoce by se mělo pomáhat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou