Přehled Hráčů podzimu jednotlivých soutěží Středočeského kraje

0

Po dobu dvou měsíců jste mohli podpořit vašeho favorita v sestavách podzimu. Ty sestavili buď redaktoři fotbalunas.cz nebo nám tipy na nominované hráče poskytli naši čtenáři. Kdo ovládl hlasování ve Středočeském kraji? Už v pátek 19. ledna oznámíme finálovou jedenáctku z vítězů sestav podzimu s nejvíce obdrženými hlasy z celé České republiky, ze které bude probíhat losování o hodnotné ceny od SportFotbal.cz!

ČFL:  LUKÁŠ BATKA (Štěchovice) - Vysoký útočník, jeho silnou stránkou je hra hlavou, v zakončení je takřka bezchybný a opět se chystá bojovat o korunu krále střelců. Střelec dvanácti branek.

 

Krajský přebor - Petr Rys (Příbram) - Neúnavný hráč svého týmu, který se pyšní stabilní formou. Mozek příbramské hry. Takového hráče by si přál mít v týmu každý trenér.

 

1.B třída sk. EJan Dvořák -TJ Tatran Sedlčany B - (LO) Motorová myš s dobrou technikou vedení míče.

 

Kolín | Okresní přebor - Štěpán Růžička (Pečky) - 2x hráč utkání, nastoupil v jedenácti zápasech, ale po zranění odehrál "jen" 277 minut. Přesto nastřílel jedenáct gólů. Viděl jedinou žlutou kartu. Štěpána hodnotí trenér Petr Šafránek: "Kanonýr, který, pokud se mu střelecky nedaří, tak na sobě začne ještě více pracovat, v závěru sezony se dostal do své střelecké formy.V kabině nezkazí srandu. Pro tým důležitý hráč, ze kterého bych rád vymačkal ještě mnohem víc, protože vím že to v něm je.

 

Kolín | III. třída sk. B - Petr Touš (hráč Rostoklat)

 

Nymburk | Okresní přebor  - Jakub Najmon, Rožďalovice

Najmon s 15 góly suverénně vede tabulku střelců a táhne Rožďalovice za možností postupu.

 

Rakovník | Okresní přebor - Jiří Urban (Městečko) - Další zkušený a s přehledem hrající fotbalista. Jednou vyhrál hráče kola. 5x zvolen mezi hráči zápasu. "Jirka je jedním z fotbalistů, se kterým jsem se potkal a měl předpoklady k hraní vrcholového fotbalu," řekl o svém spoluhráči v rozhovoru s hráčem kola Jiří Chládek.

 

Rakovník | III. třída - Tomáš Bohatý (Řevničov) - "Důrazný hráč, který jde do každého souboje na sto procent," říká na adresu řevničovského obránce trenér Pustovět Václav Bičovský. Tomáš je jediným zástupcem svého klubu v sestavě podzimu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou