Hráčem 18. kola se stává útočník Mutějovic Roman Satler

0

Satler zvítězil suverénním výsledkem, kdy obdržel 60% hlasů. Jeho vítězství by pro něho mělo být inspirací, a uvidíme, jak to bude v příštím kole. Na druhé pozici se společně umístíli mšecký Jan Ducár a brankář Velké Dobré Jan Jungr.

V hlasování jste rozhodli o tom, že mutějovický útočník Roman Satler vyhrává titul Hráč kola. Svým výkonem vás nejvíce oslovil a předčil tak další nominované. Z nich dopadli nejlépe společně druzí Jan Jungr a Jan Ducár. Jan Jungr předvedl v rámci 18. kola několik skvělých zákroků a výrazně se tak podepsal pod remízu 1:1. Mšec v posledním kole přivítala první Doksy a s těžkým soupeřem uhrála, díky dobrému výkonu, taktéž remízu 1:1. Jan Ducár se pod tento výsledek podepsal kvalitním výkonem, kdy byl spolehlivým členem zadních řad svého týmu.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou