III. B (Nymburk): TOP hráčem 18. kola je Daniel Vrchota ze Seletic!

0

Byl opět mozkem týmu Seletic, které porazily v 18. kole III. třídy skupiny B Třebestovice těsně 1:0. Daniel Vrchota (21) řídil tým ze střední zálohy a vysloužil si nominaci do jedenáctky kola. Během úterka pak dostal od našich čtenářů 31% všech hlasů a stal se hvězdou kola!

Vrchota je v Seleticích teprve první sezonu a už se stal oblíbencem fanoušků. Předtím tenhle mladý talent rozdával fotbalovou radost ve Všechlapech a v mládežnických letech oblékal dres Polabanu Nymburk nebo dokonce kopal za Mladou Boleslav. Proč nyní hraje jen třetí třídu? Jaké má osobní ambice? Jak se cítí v novém týmu? To vše si můžete během čtvrtka přečíst v rozhovoru webového portálu www.fotbalunas.cz

 

Na druhém místě se ve vašem hlasování umístil Václav Klepač, který ve zmiňovaném utkání vstřelil rozhodující gól. Od vás dostal 25% hlasů. Na třetí příčku z celé jedenáctky jste poslali Josefa Poděbradského z Žitovlic, jehož tým díky výhře nad béčkem Městce vykřesal naději na záchranu a právě tenhle záložník vystřelil svým gólem výhru 2:1. Dostal od vás 19% hlasů.

 

 

1. Daniel Vrchota (Seletice) 31% hlasů, 2. Václav Klepač (Seletice) 25% hlasů, 3. Josef Poděbradský (Žitovlice) 19% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou