V 18. kole vás nejvíc zaujal výkon Josefa Pavliše

0

V tomto kole naprosto dominovali obránci. Ve výsledku jsou na stupních vítězů hned 3. Doplňuje je sadský záložník Martin Kalina, který se dělí o třetí místo s podolským Janem Barešem. První pozici si svým výkonem uhrál Josef Pavliš. Stříbrnou příčku pak uhájil Miroslav Švorba.

Záložník Lysé nad Labem obdržel 43% hlasů a díky tomu se může pyšnit prvenstvím v anketě Hráč kola. Josef Pavliš svým výkonem v záložní řadě dopomohl svému týmu k jasné výhře nad 4:1 nad Milovicemi. Na druhé pozici se s 29% umístil další obránce Miroslav Švorba. Tento obránce reprezentuje Starou Boleslav, která porazila Kouřim 6:1. Kvalitní obranná práce ve spolupráci s jeho spoluhráči zapříčinila, že se kouřimští nezmohli na více než jednu branku. Na třetím místě se umístili dva hráči. Do třetice obránce Jan Bareš z Bílého Podolí a záložník Martin Kalina ze Sadské. Oba týmy v tomto kole zvítězily. Podolský obránce dokonce pomohl svému týmu jedním gólem, kdy zvyšoval na 3:0. Kobylky nakonec slavily vítězství 4:2. Kalina oproti tomu řídil ze středu pole kanonádu svého týmu s konečným výsledkem 5:0, kterou odnesl tým Břežan. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou