IV. B (Nymburk): TOP hráčem je Martin Labuta ze Všechlap!

0

V pořádné kanonádě nevstřelil ani jeden gól, přesto ho trenér Všechlap Václav Mariánek zvolil mužem zápasu. Obránce Martin Labuta (19) se podílel na výhře Všechlap na hřišti křečkovského béčka (7:1) především spolehlivou defenzivou a ještě solidně podporoval útočné výpady svého týmu. Z jedenáctky 16. kola od vás dostal během úterního hlasování 68% všech hlasů.

Jaké má Martin ambice? Jak těžký byl jeho přesun z Polabanu do Všechlap? Jaké to je v jeho novém týmu? To vše si můžete přečíst ve čtvrtečním rozhovoru!

Na druhém místě vašeho hlasování skončil s 8% hlasů Dominik Fejér ze Mcely, který se podílel na výhře svého týmu na hřišti béčka Strak (6:4) hattrickem. Na třetí místo vaše hlasy posadily Jaroslava Bobka z Vestce, který sice solidně řídil svůj tým v utkání s béčkem Hrubého Jeseníka, ovšem prohrál 2:4.

 

1. Martin Labuta (Všechlapy) 68% hlasů, 2. Dominik Fejér (Mcely) 8% hlasů, 3. Jaroslav Bobek (Vestec) 7% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou