Velim v přípravě neprohrála

0

FC Velim - Fotbal Hlízov 3:3 (1:1)

 

K poslednímu přípravnému zápasu dojeli proti Velimi borci Fotbalu Hlízov, kteří vedou I.B třídu. Od začátku nešlo o žádné tempo furioso a soupeři se spíše otukáváli. Na míči byli domácí více, ale nemohli se dostat do obranného valu Hlízova.

Poté se připomněl i soupeř a ze standardní situace na zadní tyči vyplul volný hráč, který vrátil míč hlavou před bránu na útočníka. Ten byl faulovany a z penalty se nemýlil hráč Hlízova. Obraz hry se nezměnil, ale opět se změnilo skóre. Martikán z levé strany překopl Kukala, který strhl obránce a Kasal pelášil na bránu odstavil obránce a jemným obloučkem podél brankáře míč ještě otřel o tyč a srovnal. Tak skončil i poločas.

 

Druhý poločas Hlízov poměrně otevřel hru a hrálo se nahoru dolu, přicházely šance. První se po poločase prosadila Velim. Kasal připravil míč na pravou stranu pro Zajíce, který se zbavil obránce a naservíroval míč Kukalovi, který se nemýlil. Bohužel o minutu později bylo srovnáno. Centr z levé strany propadl na zadní tyč a náš bývalý hráč Jakub Kovařík srovnal. Poté po spolupráci Zajíc Kasal vykopl hráč Hlízova střelu před brankou a do vedení šel Hlízov. Velim neslozila zbraně a akce jak přes kopírák tedy Kasal do strany, Zajíc do vápna, ovšem tentokrat byl na konci akce Jansta a srovnal na 3:3. Poté se skóre nezměnilo a Velim v přípravě neprohrála, ale musí to přenést do mistrovských utkání.

 

Branky : Kasal, Kukal, Jansta - T. Šváb (pok. kop), Kovařík, Luk. Křelina. 

 


Velim: Dejmek (45.Svoboda) - Procházka, Hrabal, Hartig (30.Víšek), Martikán - Jansta (46.Zajíc), Kopáček, Ceral (46.Ceral), Kasal, Novotný (55.Jehlička, 65.Jansta) - Kukal

 

Hlízov: Vavřina - Navrátil, Linhart, Šťastný, M. Výborný - T. Šváb, Židík, Patrik Růžička, Kovařík - Šmidrkal, Maxa. Střídal Luk. Křelina. Trenér David Linhart.

 


Man of the match: Matěj Kasal,Jan Zajíc

 


Krátké hodnocení od Honzy Zajíce:
Hlizov byl kvalitní soupeř, hodně nás potrapil. Ze začátku byl zápas hodně opatrný, ale po změně stran se tempo hry hodně zvedlo a byl to fofr. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a opět neprohráli. Pochvaluju si spolupráci s Matějem Kasalem a Honzou Kukalem, myslím si, že nám to spolu klape. Snad formu z přípravy přeneseme do mistráků. Závěrem bych chtěl říci For Wakanda.

 

K zápasu vyjádřil spokojenost i trenér hostů, David Linhart: „Minulý týden se mi tam nelíbila spousta individuálních výkonů, taková ležérnost. Dnes ke hře přistoupil každý o sto procent lépe, nepropadli jsme ani fyzicky. Měli jsme tam ještě nějaké brejky, za stavu 3:2 jsme mohli utkání rozhodnout. S remízou a hrou jsem dneska ale opravdu spokojený,"


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou