Ceny od SportFotbal.cz čekají na své výherce - tipujte na zápasy nadcházejícího víkendu!

0

 

Tipujete na Fotbalunas.cz výsledky zápasů? Tak máte šanci vyhrát ceny od SportFotbal.cz! Vouchery do největší fotbalové speciálky rozdělujeme po každém hracím víkendu. Stačí odhadnout všechny zápasy soutěže a jste ve hře. Již nyní můžete tipovat na následující víkend - čím dříve vaše tipy odešlete, tím větší šanci na výhru máte!

Fotbalový víkend 10. 3. - 11. 3. 

O úvodním jarním kole přece jen nezačalo mnoho soutěží. V některých z nich navíc došlo k odložení některých ze zápasů, takže se není co divit, že žádný z tipérů si nepřipsal kompletní bezchybný tiket. Ale dva z registrovaných uživatelů - Jiří Jetmar a Jan Kvapil mají přece jen po víkendu dobře našlápnuto k získání ceny. Ve středočeské I.A třídě sk. B totiž odhadli všech pět odehraných zápasů a budou tak čekat na výsledky tří odložených zápasů, jejichž dohrávka je stanovena na 28. března. 

 

Tipujte už nyní na následující víkend! Tipování se otevírá zpravidla na přelomu pondělí a úterý. O ceny hrajeme až do konce sezóny a nejlepší trojice tipérů se vždy může těšit na ceny v podobě voucherů od SportFotbal.cz

 

PRAVIDLA 

Jak vyhrát? Podmínky jsou jednoduché. Vouchery v hodnotě 500 Kč, 300 Kč a 200 Kč do kamenné prodejny nebo fotbalového e-shopu SportFotbal.cz získají za každé kolo tři registrovaní uživatelé, kteří uhodnou nejlepší bezchybný tiket – tedy správně natipují výsledky celého kola soutěže s nejvíce zápasy. 

 

V případě více stoprocentně úspěšných tipérů se stejným počtem zápasů bude rozhodovat rychlejší čas vložení tipů na web Fotbalunas.cz. Jednotlivé vouchery lze navíc sčítat – nejlepší a nejúspěšnější tipéři si tak postupně na Fotbalunas.cz mohou "vytipovat" například kopačky dle vlastního výběru. 

 

Více o SportFotbal.cz a soutěži o tři vouchery se dozvíte V TOMTO ČLÁNKU.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou