Zaparkovaný autobus jako nejlepší obrana? To už dávno neplatí. Fotbalisté z Rovné mají ve vápně plot!

0

„Vedení klubu se rozhodlo razantně reagovat na sérii nepříznivých výsledků, a protože management klubu moc dobře ví, že pokuty by pro hráče rozhodně nic neřešily, rozhodlo se instalovat na hrací plochu nejmodernější výkřik tréninkových pomůcek.“

Tak fotbalisté z Rovné na jejich facebookovém profilu glosují velice nepříjemnou situaci, nemají kde hrát svoje další domácí utkání. Majitel pozemku v Přešťovicích, na kterém leží jejich domovské hřiště, se dlouho snažil s obcí i samotným klubem dohodnout. Po vleklých debatách mu ale došla trpělivost a pozemek prodal.

 

Nový majitel celou situaci řešil o poznání razantnějším způsobem. Doslova ze dne na den zabetonoval přes celé velké vápno železné kůly. Už chybí jenom natáhnout pletivo a k brankáři se zaručeně nedostane ani superman Messi.

 

Nepovedená sezóna ve strakonickém okresním přeboru tak není jediným problémem, který dělá vedení klubu vrásky na čele. Rovná se krčí na předposlední místě s pouhými čtyřmi body, která má za jednu domácí výhru proti rezervě Blatné a remízu s Radošovicemi. Pak už následovaly jen pořádné výprasky. Nebyla nouze o pět nebo šest branek v její síti. A teď je navíc bez hřiště.

 

S další komplikací v rozběhlé sezóně se hráči vypořádali po svém hned při dalším tréninku. Nedokončený plot využili jako pomůcku a dali si mezi ním slalom. Že je humor opravdu neopustil dokládají i samotné fotky, které pořídil Pavel Beran. Každopádně na hledání nového hřiště nemají v Rovné zrovna moc času. Už 28. dubna by se měli jako hostitelský tým  představit proti rezervě Katovic.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou