Statistika 2. kolo - PŘEBOR OPAVA I.

0

Opět budeme přinášet pravidelnou dávku statistiky. 

Tabulku nejlepší střelců okresního přeboru můžeme najít na tomto odkazu: http://www.fotbalunas.cz/statistiky/soutez/222/strelci/

 

Hattrickem se zaskvěl Radoslav Urban z Jakartovic. Dvě branky vsítili Petr Fiala z Litultovic, Filip Mužík ze Slavie Opava a David Liška z Hlavnice. 

 

Celková bilance tohoto kola jsou domácí výhra, 3 remízy (všechny 1:1) a  3 výhry hostů.

 

Toto kolo přineslo 26 přesných zářezů, průměr na zápas je 3,71 branek. 

 

V tomto kole padlo nejvíce branek v zápase Hlavnice:Litultovice - 8. Nejméně viděli diváci v utkání Štítina-Píšť, Služovice-Kobeřice B a Vřesina-Březová - 2.

 

Mužstvo, které se v tomto kole nejvíckrát trefilo mezi tři tyče byl tým z Litultovic který daly 5 gólů. Jednu branku dali střelci Štítiny, Březové, Vřesiny, Vávrovic, Píště, Kobeřic B, Služovic, Těškovic a Stěbořic.

 

Nejrychlejší branku vsítil Martin Vujtik z Dobroslavickterý zvedal ruce nad hlavu v 1. minutě. Do vlastní sítě tentokrát nemířil nikdo. 

 

Nařízené byly dvě penalty. Proměnili je opavský Rostislav Škrobánek i hlavnický David Liška. Celková bilance za podzim je 2/0. 

 

A máme tady kategorii vítězných branek. Celkově ve 4 utkáních brali soupeři tři body.

 

Pojďme se podívat na statistiku tříbodových zásahů:

1 - Radoslav Urban (Jakartovice), Rostislav Škrobánek (Opava), Ondřej Adamčík (Litultovice), Jan Novák (Dobroslavice)

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou