Ambice jsou! Jak vysoké? To sám nevím. Dodává s úsměvem hráč kola OP Lukáš Nývlt

0

Je mladý, je šikovný a je ambiciózní. Tak by se dal v krátkosti charakterizovat vítěz ankety hráč kola Lukáš Nývlt. V rozhovoru se rozpovídal nejen o zpackaném sobotním derby, ale i o svém přestupu z MFK Trutnov, budoucnosti sebe a svého klubu.

Jakto, že vás na derby do Buků jelo tak málo a jak jste se s tím vypořádali?

Sešlo se nám to vše zrovna na derby. Samé zranění, pracovní v povinnosti atd. Je škoda, že to bylo zrovna ve chvíli, kdy jsme zajížděli k těžkému utkání do Starých  Buků. Odjížděli jsme s myšlenkami, že hlavně nechceme dostat více jak 5 branek a to se nám povedlo i když jsme měli hodně štěstí. Pokud by jsme ale byli v plné sestavě, tak věřím, že by jsme nějaký ten bod ze Starých Buků odvezli.

Máte s Poříčím v téhle sezoně za cíl postup nebo něco skromnějšího? Povídá se, že se po sezoně nejspíš vrátí  Stanislav Horák z Trutnova, což by byla velká posila.

Na podzim tam pár takovýchto otázek, že by jsme třeba mohli postoupit bylo, ale odešel Zdenda Doubic a provází nás stále vleklá zranění, takže se určitě v této sezoně spokojíme se středem tabulky. Pokud by Standa Horák přišel, určitě by se naše kvality zvýšily a bylo by to ohromné zlepšení v našich řadách, ale uvidíme, jak vše nakonec dopadne.

I ty jsi vlastně přišel z MFK Trutnov. Jedná se o hostování nebo o trvalý přestup?

Přišel jsem stejně s Alešem Tryznou z Trutnova. Oba dva jsme chtěli na hostování, abychom se rozehráli. Ovšem tahanice mezi Trutnovem a Poříčím nepřestávaly. Oni chtěli Standu Horáka a Tomáše Groera, takže to dopadlo tak, že já jsem na přestup v Poříčí a Aleš Tryzna na roční hostování.

Takže fotbalovou budoucnost vidíš v Poříčí? A proč vlastně právě Poříčí? V okolí Trutnova je spousta klubů. Tvůj otec  hrál mimo jiné ve Starých Bukách a vyrůstal v Libči, tedy u dvou největších rivalů.

Uvidíme, jak to dopadne příští rok a jaký bude tým. Třeba se probojujeme výš a nebude potřeba nikam přestupovat. Ale navždy okresní přebor hrát také nechci. Uvidíme, jak vše dopadne. Nabídek pár bylo, ale přestoupit do týmů, které hrají stejnou soutěž se mi nechtělo.

Je ti 20 let, takže rozumím, že jisté ambice ještě máš. Jak vysoké?

Ambice určitě jsou!  Jak vysoké? To sám nevím (smích).

Těší tě vítězství v anketě hráč kola a budeš sledovat náš nový portál fotbal u nás?

Je to pro mě velmi překvapivé, protože jsem se o portál v podstatě nezajímal. Každého by to mělo potěšit. Web samozřejmě sledovat budu a určitě budu hlasovat pro některé hráče.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou