Šílené. Rozhodčí v krvi, hráč mu úderem přerazil nos. Stejně jako v dalším případě se nedohrálo!

0
Tak tenhle víkend se asi někde rozdávalo syrové maso. Aby hned tři utkání přinesla hrubá a surová chování vůči hlavnímu rozhodčímu, to tu ještě nebylo.

Tuřany B - Lokomotiva Brno B (III. třída Brno)

Utkání nebylo dohráno, ukončeno bylo v 85. minutě z důvodu inzultace rozhodčího Eliáše. Situace proběhla dle zprávy rozhodčího následovně: „V 82.minutě dosáhli hosté branky, kterou vyrovnali stav utkání na 3:3. Branku jsem uznal, neboť z mého pohledu ani z pohledu pomezního rozhodčího nedošlo k žádnému porušení pravidel fotbalu,“ začíná líčit.  „Následně se ke mně seběhli téměř všichni domácí hráči a reklamovali ofsajd. Situaci jsem uklidnil důrazným pohovorem s hráči, bez nutnosti udělení karty. Tuto již uklidněnou situaci však vzápětí narušil vedoucí domácího týmu Novotný, který vběhl do hrací plochy, přiběhl ke mně a společně s kritikou mého rozhodnutí mě hrubě urážel. Přes moji opakovanou výzvu odmítal opustit hrací plochu,“ sděluje sudí.

 

„To vyvolalo další negativní reakce hráčů, kteří se znovu seběhli. Jeden z nich Tomáš Binek  ke mně přiběhl, zblízka do obličeje na mě křičel, ať neřvu na jejich trenéra a pokusil se mě udeřit hlavou do obličeje, čemuž jsem zabránil ustoupením o krok zpět a hráči jsem za pokus o napadení rozhodčího udělil kartu. V tu chvíli na mě již křičeli všichni domácí hráči a já jsem pouze ustupoval před jejich agresivitou, vytáhl jsem zápisník a zapisoval si udělení karty.“

 

Pak ale došlo k napadení, které skončilo vážným úrazem. „V tu chvíli jsem inkasoval prudký úder do obličeje. Upadl jsem na zem a na nějaký čas, který nedokážu vzhledem k mimořádné intenzitě úderu specifikovat, jsem pozbyl vědomí. Když jsem se probral, zjistil jsem, že intenzivně krvácím z nosu. Za pomoci několika hráčů jsem otřesen odešel do kabiny rozhodčích. Krvácení z nosu nebylo možné zastavit. Domácí tým zavolal rychlou zdravotní službu, které mě převezla do nemocnice Bohunice, kde jsem byl ošetřen s několikanásobnou zlomeninou nosu."

 

Eliáš ani neví, kdo přesně ho napadl. „Útočníka nemohu vzhledem k tomu, že úder byl veden ve chvíli, kdy jsem si zapisoval údaje, identifikovat. Domácí mi však sdělili, že totožnost útočníka znají a kromě toho že mají i kamerový záznam,“ uzavíral ve své zprávě rozhodčí.

 

Sokol Černotín - Dukla Hranice (III. třída Přerov)

Hostující Jan Kubíček se dožadoval penalty tak vehementně, až mu rozhodčí ukázal červenou kartu. Po udělení „redky“ hráč dle oficiálního zápisu prudce strčil rozhodčího do oblasti hrudníku. To ale nebylo vše. Nastalá situace totiž rozběsnila Tomáše Stryka, dalšího z hráčů. I on viděl červenou a rozhodčího napadl pěstí do obličeje. Rozhodčí se dle zápisu skácel k zemi, „až mu odletěly i brýle“. V 83. minutě za stavu 2:0 bylo utkání předčasně ukončeno. Dalšímu napadení rozhodčích zabránila pořadatelská služba, která byla přítomna na hřišti a odvedla v bezpečí rozhodčí do jejich kabiny.

 

Dolní Poustevna - Spartak Boletice nad Labem (OP Děčín)

 Rozhodčímu bylo vyhrožováno,  Robert Mitternacht byl hrubě nespokojen se způsobem řízení zápasu a sudího zasypal nadávkami. Po obdržené červené kartě a konci zápasu dokonce do rozhodčího strčil, alespoň dle zprávy sudího.  A hráč čekal na rozhočího i dlouho po konci zápasu, to už byl ale zadržen spoluhráči.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou