TIP EXPERTA - 19.kolo I.A tř., sk. A : Rezerva Líšně zvládne boj o čelo myslí si Jiří Janča

0

   O víkendu se uskuteční 17 kolo soutěže. O tip na výsledky jsme požádali sekretáře  TJ Lipovec Ing. Jiřího Janče. Jiří Janča hrával fotbal na okresní úrovni. Od roku 1992 působí jako sekretář ve výše uvedeném klubu. Když přijedete do Lipovce, tak ho můžete spatřit coby hlavního pořadatele. Aby bylo řečeno o tomto muži vše, tak v letech 2001-2013 působil jako rozhodčí na okrese Blansko.

 

FC Slovan Brno-TJ Cukrovar Hrušovany n.Jev,tip 1 

 V tomto zápase mírně favorizuji domácí,i když jarní výsledky nejsou nic moc.Po těchto výsledcích domácí ztratili bezprostřední kontakt s čelem tabulky.Hosté povětšinou jezdí ven v okleštěné sestavě,kdy někdy musí nastoupit i trenér,takže v cizím prostředí moc nebodují.


 

SK Miroslav-TJ Sokol Bořitov,tip 1 

Obě družstva v minulém kole zvítězila,což oběma pomohlo k alespoň částečnému odpoutání od příček znamenající sestup.Myslím si,že v tomto utkání zvítězí výhoda domácícho prostředí i skutečnost,že Bořitov jako farma Blanska nebude v tomto utkání moci počítat s jejich pomocí.


 

SK Žebětín-Sokol Dobšice,tip 0 

Zdánlivě pohodový zápas,Žebětín má většinu bodů z domácího prostředí,Dobšice zase moc bodů zvenku nevozí.Z toho by vycházela jednička,ale já dávám remízu,která bude oběma družstvům stačit pro setrvání v klidných vodách.


 

RAFK Rajhrad-TJ Sokol Tasovice B,tip 1 

Domácí své zdánlivě beznadějné postavení po podzimu zřejmě ještě nevzdali a zejména v domácím prostředí střílí svým protivníkům hodně gólů,což bude platit i tentokrát.


 

SK Šlapanice-FK Kunštát,tip 0 

Ambiciózní hosté v posledních dvou utkáních (po bratrovražedném souboji v Boskovicích a poněkud překvapivé porážce doma ze Slatinou) ztratili kontakt s čelem tabulky,ale jistě budou chtít někde ztracené body získat zpět.Domácí celek jako remízový král soutěže bude proti,a tak mě z toho vychází remíza.


 

SK Slatina-SK Sokol Lipovec,tip 0 

Domácí jsou v pohodě v lepší polovině tabulky,hosté po těžkém jarním startu ztratili bezprostřední kontakt.Pro mě těžké tipování.Rozum mi radí dát jedničku,srdce ale vzhledem k našemu nelichotivému postavení v tabulce velí dát dvojku.Dvojka by byla výborná,ale domácí ve svém prostředí neradi ztrácejí body,takže i remíza bude úspěchem.


 

FC Boskovice-SK Líšeň B,tip 2 

 A na závěr perlička v podobě boje o první místo v tabulce.Domácí jsou na svém trávníku silní a pokud zvítězí,zavelí možná k rozhodujícímu trháku.S oběma mužstvy máme čerstvé zkušenosti a podle nich mi jako vítěz vycházejí hosté.Takže si myslím (i v případě remízy),že tohle utkání ještě může hodně zamotat s ambicemi obou mužstev,která obě vyhlásila jako cíl postup do krajského přeboru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou