NEJ VÍKENDU: Životní zápas kanonýra? O výhru 6:0 se postaral jediný hráč!

1

 

Největší nakládačky, největší divácká návštěva nebo nejlepší střelec České republiky z víkendu? I o tom se dozvíte v našem unikátním přehledu toho nejlepšího, který zveřejňujeme po každém odehraném kole. V jeho prvním jarním díle jsme zahrnuli všechny dosud odehrané zápasy z druhé části sezóny.

DEBAKL HOSTŮ

SK Čechie Smíchov - AFK Slavia Malešice 10:1 (6:1) - hráno 9. března - 1.B třída sk. A Praha

 

DEBAKL DOMÁCÍCH

TJ Slovan Bohnice - FK Újezd nad Lesy 0:10 (0:3) - hráno 16. března - 1.A třída sk. A Praha

 

PŘESTŘELKA

TJ Sokol Moravany - MFK Chrudim B 4:9 (1:6) - hráno 16. března - KP Pardubický kraj

Nikde jinde nepadlo na úvod jara více gólů, než v duelu pardubického krajského přeboru. Chrudimská rezerva ale měla k dispozici pohodlný náskok už po prvním poločase.

 

KANONÝR VÍKENDU

František Ptáček zažil dost možná životní zápas. V Luže - TJ Lanškroun pardubuckého krajského přeboru zatížil domácí konto šesti střeleckými zápisy. Konečný výsledek 6:0 - Ptáček se tak sám postaral o demolici domácího celku. Na poměry krajského přeboru nevídaná věc.

 

DIVOČINY VÍKENDU

11 ŽK + 1 ČK

SK Převýšov - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí (ČFL)

"Jsou zápasy, které prostě nejde vyhrát," posteskl si mnohoznačně po zápase trenér domácího Převýšova. Ten nestačil na Ústí nad Orlicí, když už ve 39. minutě přišel o jednoho z hráčů základní sestavy kvůli vyloučení. Žlutou kartu vidělo sedm domácích hráčů, Ústečtí si odnesli ze souboje čtyři karetně napomenuté plejery.

 

12 ŽK

FK Nepomuk - TJ Baník Stříbro (KP Plzeňský kraj)

Rozhodčí Jakub Fencl použil žlutý kartónek v zápase dvanáctkrát, ale kupodivu se ani v jednom případě "netrefil" do stejného hráče, oba celky dohrály v jedenácti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 3. 2019 11:30
Jak vidíte dnešní zápas Čechů na kvalifikaci na Euru? https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/cesko-anglie-kvalifikace-na-euro-2020_3639.html

Ostatní čtou