NEJ VÍKENDU: Jarní rekord! Domácí neměli se sedmičkou hráčů posledního celku tabulky slitování

0

Je tu další ohlédnutí za uplynulým víkendem! Kde padalo nejvíce branek a kdo se stal nejlepším střelcem v rámci celé republiky? Tentokrát je to hráč, který naszel sedm gólů při výhře 11:0.

DEBAKLY VÍKENDU

20:0 SK Pronako Hostovice - MSK Trmice

V ústecké I.B třídě Trmice trpí na poslední příčce a už se těší, až budou mít sezónu za sebou. Po posledním kole už je jejich skóre 15:136. Do Hostovic totiž přijelo pouze sedm statečných. Ti nedokázali odolávat přesile a výsledkem byl jarní rekord - výsledek 20:0. Sedmička hostů ale zaslouží obrovské uznání, že utkání dohrála a neuchýlila se k triku, který v podobných situacích týmy využívají - nahlásí zranění hráče a utkání je předčasně ukončeno. Trmice si poctivě vytrpěly zápas až do konce.

13:0 Rakšice B - FK Tavíkovice 

13:0 1. FC Netolice B - SK Svatá Maří Magdaléna 

0:12 TJ Vltava Horní Vltavice - TJ Vitějovice

Hned dva z největších debaklů ČR se zrodily v OP Prachatice.

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 GÓLŮ V ZÁPASE

Při výhře 11:0 nasázel Ondřej Cimpl sedm branek do sítě Mikulášovic v dresu Heřmanova. Útočník Cimpl je nejlepším střelcem soutěže, celkem si připsal už 30 gólů.

 

OBRATY VÍKENDU

Jak je důležité míti Bíchu

V zápase Kosoř B - Všenorský SK ve III. třídě okresu Praha západ se skóre přelévalo ze strany na stranu. Jenomže hosté absolutně nestíhali bránit šikovnosti Mikuláše Bíchy! Ten nakonec pěti góly obrátil skóre ve prospěch kosořského béčka.

 

3:0 po deseti minutách, 3:5 po devadesáti!

Prachatický okresní přebor byl tento víkend extrémně zajímavý. Kromě debaklů se zde zrodil i parádní obrat v zápase TJ Blaník Strunkovice B - TJ Sokol Zdíkov. Domácí si v 10. minutě, že mají hotovo. Proměněnou penaltou se totiž dostali do vedení 3:0. Jenomže Zdíkov to nezabalil a pěti góly otočil skóre!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 614 diváků

FK Brandýs nad Labem - FK Zbuzany 1953

Pokud vynecháme nejvyšší dvě soutěže, tak nejvíce diváků dorazilo na fotbal v Brandýse, a to 614.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou