NEJ DIVOČINY ROKU: Červenalo se i za zatáhnutí ležícího soupeře za vlasy

0

Vybrali jsme utkání České republiky za sezóny 2018/19, ve kterých měli rozhodčí plné ruce práce a krotit se jim hráče dařilo jen za pomoci karet. A že jich v některých případech bylo požehnaně...

6 ČERVENÝCH KARET

Tolikrát se červenalo jen ve zlínském okresním přeboru, kde sudí Kadlčák hned šestkrát vytáhl rudý kartónek. V utkání mezi Návojnou a Mysločovicemi padly všechny červené karty až po 77. minutě. Polovina karet padla bez předchozího napomínání. Ve výčtu trestů stojí: kritika rozhodčího, zatáhnutí ležícího soupeře za vlasy, udeření soupeře v přerušené hře, kopnutí do stehna nebo násilné podražení soupeře. Diváci se tak rozhodně nenudili. Viděli totiž i osm branek a penaltový rozstřel.

 

5 ČERVENÝCH KARET, 16 KARET CELKEM

Tak to byla opravdická Řež. Spartak Čelákovice se utkal na svém hřišti právě s Husincem/Řeží v nejnižší třídě okresu Prahy – východ. Rozhodčí Filo vyloučil hned pět fotbalistů, z toho hned čtyři z hostujícího celku. Celkově tasil některou z karet rovnou šestnáctkrát, proměněny byly dvě penalty.

 

5 ČERVENÝCH KARET

Utkání Vstiš - Radkovice v okresním přeboru Plzeň-Jih nabídlo za posledních 25 minut hry v průměru jedno vyloučení na herní pětiminutovku! Nejdříve byli vedoucím hostům vyloučeni dva fotbalisté, domácí je ale v tomto ohledu stihli předehnat - nakonec totiž putovali pod sprchy hned tři hráči Vstiše.

 

5 ČERVENÝCH KARET

Utkání TJ Tatran Velké Hydčice - TJ Sokol Veřechov ve III. třídě okresu Klatovy přinesl také pět vyloučení. Domácí přišli o svého hráče kvůli červené kartě ve 33. minutě. Jenomže Hydčice přesto držely vedení 1:0 a v poslední desetiminutovce ruply hráčům Veřechova nervy. Sudí František Kačírek vykázal čtveřici hráčů hostujícího celku v rychlém sledu - v 83. minutě, dva hosté šli pod sprchu v 87. minutě a poslední hříšník byl vyloučen v 90. minutě.


5 ČERVENÝCH PRO JEDEN TÝM

Zichovec vs. TJ Novoměstský - toto utkání nabídl program okresního přeboru Kladno. A bude se na něj vzpomínat. Tři body nakonec urvali hosté, kteří otočili vývoj skóre, vítězný gól padl z penalty. A právě ta hnula domácím pořádně žlučí. Už v samotném utkání vyloučil sudí Nykl domácím dva hráče. Po ukončení zápasu tři domácí hráči neudrželi nervy a vyfasovali další tři tresty.

ČTĚTE TAKÉ:

NEJVĚTŠÍ DEBAKLY SEZÓNY

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou