23. kolo divize A - Tip experta soutěže

0

Své názory a tipy na nadcházející divizní kolo nám sdělí sušický obránce Martin Kalný...

Týden Sušice pokračuje! Po hráči kola Petru Páleníkovi nám své tipy na následující fotbalový víkend naservíruje obránce Martin Kalný, jenž nám v průběhu týdne navíc poskytl emotivní rozhovor, který je samozřejmě k dohledání na tomto portálu v sekci divize A. Nyní se ale přesunul do role tipéra. Už jednou jste se zde mohli setkat částečně s jeho tipy, když odhadoval výsledky společně se svou sestrou. Tentokrát ale pojede sám za sebe!

 

V minulém týdnu se s námi o názory podělil klatovský útočník Karel Krejčí a správně odhadl 3 z 8 odehraných duelů - velmi dobře trefil výhry Hořovicka, Čížové a Tachova. 

 

Teď už přejděme k predikcím na tento víkend:

 

SENCO Doubravka - Hořovicko | Tip: Remíza

Vyrovnaní soupeři a tabulkoví sousedi. Podle posledních výsledků obou týmu si myslím, že dojde k přestřelce. Zápas skončí atraktivní remízou 2:2.

 

Tachov - Sokol Čížová | Tip: Výhra domácích

Tachov je podle mě suverén letošní sezóny. Čížové se naopak letos moc nedaří. Proto tipuji silnou porážku 6:0.

 

Malše Roudné - Aritma Praha | Tip: Výhra domácích

Malše má jeden z nejlepších útoků v soutěži. Aritma se posledními výsledky úspěšně zachraňuje, ale i tak domácí vyhrají těsně 2:1 a dají zapomenout na své špatné výkony a výsledky z posledních týdnů.

 

Klatovy 1898 - Zličín | Tip: Výhra domácích

V týmu Klatov panuje dobrá nálada. Tým šlape, jak má. Zličín nepředvedl nic ani u nás v Sušici, a proto si v Klatovech o víkendu domácí zakřičí po výhře 3:1.

 

Slavoj Český Krumlov - Viktoria Mariánské Lázně | Tip: Výhra domácích

Domácí budou chtít napravit zaváhání z posledních zápasů. Zachraňující se Mariánské Lázně podle mě nemají ve vzdáleném Českém Krumlově moc velkou šanci a prohraji 3:1.

 

Sušice - Rokycany | Tip: Výhra domácích

Další zápas o vše. Tentokrát doma před naším publikem, které hodně očekává. Doufáme, že duo útočníků Vrhel - Páleník opět zaboduje. Věřím ve výhru 2:1.

 

Karlovy Vary - Hvězda Cheb | Tip: Remíza

Velké derby. Vůbec nevím, co od tohoto zápasu můžeme očekávat. Vary nepředvedly v Rokycanech dobrý výkon, Cheb doma daroval body Milevsku a v dohráce vysoce prohrál venku s Hořovickem. Obě mužstva se tak chtějí zvednout, vidím to na atraktivní remízu 2:2.

 

ZVVZ Milevsko - MAS Táborsko B | Tip: Výhra hostů

V tomto zápase bude záležet na tom, jak Táborsko bude doplněno o hráče z A týmu. Já osobně doufám ve výhru hostů. Výsledek 0:2.

 

 

PŘEDCHOZÍ TIPY EXPERTŮ

21. kolo - Tereza a Martin Kalných (Sušice) - 4 z 8

22. kolo - Karel Krejčí (Klatovy) - 3 z 8

 

Povede si Martin lépe, než tomu bylo v tipech pro 21. kolo, kdy spojil síly se svou sestrou? Brzy uvidíme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou