Kdo se stane nejlepším hráčem minulé sezóny? Hlasování v sestavách roku se chýlí ke konci

2

Hlasování v sestavách roku se blíží ke konci - poslední hlasy máte šanci zaslat do čtvrteřního poledne!

Jako každý rok jsme pro vás po závěru minulého ročníku připravili ideální sestavy roku. A to díky redaktorům, kteří se o jednotlivé soutěže starají, nebo třeba i tipům našich čtenářů, kteří měli možnost nám zaslat vybrané jedenáctky. Pro nominované hráče jste mohli hlasovat v průběhu celého července. A hlasování spěje ke svému konci - poslední hlas může být odeslán před polednem 1. srpna. Tak ještě využijte možnosti last minute podpory pro vašeho oblíbence.

 

Pozor - dodatečně může dojít ke smazání hlasů, které byly připsány podvodně nebo z účtů, které byly účelově založeny pro hlasování a registrována za nimi není reálná osoba. Z technických důvodů není možné takové hlasy mazat průběžně, ale až po ukončení hlasování. Pořadí hráčů a počet hlasů v jednotlivých soutěžích tak není ihned po ukončení hlasování konečný.

 

Zveřejníme nejlepší jedenáctku České republiky, složenou z nejúspěšnějších hráčů, kteří ovládli hlasování ve své soutěži! Následně vyhlásíme výherce cen.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2019 18:57
Můžu dostat odpověď kdo je hráčem roku je to už trapné děkuji za odpověď
14. 8. 2019 05:17
Kdy bude vyhlášen hráč roku děkuji za odpověď.

Ostatní čtou