FOTOSERIÁL: Groundhopping & Ultra

0

Groundhoppeři víkend co víkend vyráží do různých koutů republiky, aby zhlédli zápas na dosud nenavštíveném fotbalovém hřišti. A nejen to - pečlivě zmapují i zázemí jednotlivých klubů, ochutnají místní pochutiny a zaměří se na zajímavosti spojené se sledováním zápasu.

Jedním z předních českých groundhopperů je Groundhopping & Ultra, který má na Facebooku přes 5000 příznivců a fotografie z návštěv fotbalových stadionů sdílí na portálu fotbalunas.cz. Ty nejlepší fotografie z fotbalového jara od tohoto groundhoppera najdete ve fotogalerii!

 

Místo, které Groundhopping & Ultra navštívil poznáte podle nalepené samolepky, která tuto skutečnost potvrzuje. Nedílnou součástí každé návštěvy jsou i maskoti. Těmi jsou v případě Groundhopping & Ultra pohádkové postavy, a to Křemílek a Vochomůrka.

 

O groundhopperech jsme psali i v minulosti:

FOTOSERIÁL: Groundhopping

Možná už byl i u vás. Groundhopper ročně navštíví až osmdesát různých hřišť

 

JARO 2019

Dokopná

Očima ligových fanynek

Nejlepší momentky fotbalového jara

Fotbal někdy bolí 

Něco na zub 

Zvířecí mazlíčci

Emoce na pochodu

Očima fanynek 

Exotika na českých trávnících

Život na střídačce 

Pánové rozhodčí

Dvanáctý hráč

Život ve skluzu

Postav třeba zeď

Těžká práce gólmanů

Hlavička


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou