HVĚZDY V PRALESE: Fotomodel Švancara sledoval debakl ze střídačky. Pošťák Ondra na tribuně!

0

Petr Švancara jen střídal, ale volný čas využil k focení! Pošťák Ondra ve Strunkovicích. Pacandova chuť po gólech neutuchá! Jirouš s Jandou dotáhli Čížovou ke třem bodům. David Kalivoda řádil v Kolovratech. Zahrál si i Jan Suchopárek.

Milan Pacanda potvrdil svoji střeleckou formu i v dalším kole. Tentokrát svému týmu zajistil remízu a na svém kontě má po pěti kolech devět branek.

 

Petr Švancara začal v Lanžhotě na lavičce a viděl demolici svého týmu. Výsledkem je několik fotek! Koukněte na fotogalerii Jaroslava Kicla!

 

Znovu se trefil Roman Lengyel. Planá zvládla domácí zápas a Lengyel zvyšoval po půl hodině hry už na 3:0!

 

Martin Jirouš a Petr Janda táhli Čížovou. Ta v sobotním duelu porazila Sedlčany. Jirouš vstřelil dvě branky. Jandu si připsal jeden gól.

 

David Kalivoda byl strůjcem výhry Královic v Kolovratech, když vstřelil dvě branky!

 

Jan Suchopárek dirigoval obranu Družce v Houstouni. Tam však hosté dostali šest branek! Koukněte na parádní fotogalerii Lukáše Horníčka! 

 

Na tribuně ve Strunkovicích se objevil pošťák Ondra!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou