Tip expertky: 19. kolo okresního přeboru

0

Tipování nám zpříjemnila mladá a krásná slečna s láskou k fotbalu. Bývalá fotbalová rozhodčí, v součastnosti však vedoucí mužstva z Chvalče, je asi snem nejednoho muže. Jak ale dopadnou její tipy?

Bohuslavice - Lánov A 1:3

 

Bohuslavice si ve svém náhradním domově na UMT Trutnov nemouhou zvyknout a na jaře se jim nedaří. Lánov zrušil svůj B tým a tak bude mít na několika postech zdravou konkurenci. Záchranářské utkání si pohlídá.

Vrchlabí B - Vítězná 3:2

 

Překvapení kola by se mohlo urodit ve Vrchlabí, kde podle naší expertky klopýtne lídr soutěže z Vítězné. Vrchlabská rezerva nakukuje k čelu tabulky a vítězstvím nad lídrem by jednoznačně  potvrdila, že třetí místo jí patří poprávu.

 

Janské Lázně - Staré Buky 1:2

 

Jánské se na jaře prezentují velmi simpatickými výkony, ovšem na rozjeté Buky to tentokrát stačit nebude. Čekáme sice boj, šťastnější ale nakonec budou Staré Buky.

Poříčí - Rtyně 3:1

 

Poříčí konečně zabere a před vlastními fanoušky sebere všechny body Rtyni. Uvidíme, jak zajímavý tip expertky dopadne.

Mostek - Podhůří 2:4

 

Brankové hody ve prospěch Podhůří, které nutně potřebuje záchranářské body. Mostek pouze naváže na sérii proher.

Kunčice n.L. - Strážné 2:0

 

Oba mají 29 bodů a oba si přejí být na čtvrém místě tabulky a tedy na dostřel čelu. Ovšem získat tři body se podaří domácím Kunčicím, které v klidu využijí domácího prostředí a formy bratří Jeřábků.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou