Fotbalová sezóna 2020/2021 je na spadnutí! Na webu již můžete tipovat výsledky úvodních kol

0

Předchozí ročník ukončila předčasně koronavirová pandemie. A otazník se kvůli hrozbě onemocnění covid-19 a s ním souvisejícími opatřeními vznáší i nad příští sezónou. Nezbývá než věřit, že vše zdárně proběhne a sezóna bude těmito hrozbami ovlivněna co nejméně.

Na webu fotbalunas.cz už můžete posílat své tipy k zápasům úvodních kol všech soutěží. Nebojte se své tipy 1x0x2 doprovodit i slovním komentářem, za své mužstvo můžete třeba prozradit, jak jste posílili.

 

K zasílání výsledků přípravných zápasů, fotek či článků o ambicích či změnách v kádrech mohou registrovaní uživatelé využívat možnost zaslat nám svůj článek. Ten bude následně rychle zveřejněn.

 

Na webu fotbalunas.cz již naleznete kompletní rozlosování podzimní části sezóny. Po zápasech zde opět kromě výsledků najdete i sestavy a statistiky jednotlivých zápasů, v soutěžích s redaktory pak i reportáže, ohlasy či rozhovory. První soutěže se rozjíždějí mistrovskými zápasy již o následujícím víkendu 8. - 9. srpna! My budeme opět u toho a budeme informovat o tom nejzajímavějším z amatérského fotbalu České republiky.

 

Fotbalunas.cz je s vámi už od roku 2015!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou