NEJ VÍKENDU: Dohrávali v osmi, přesto dali v nastavení rozhodující gól! Víkend přinesl parádní obraty

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ z uplynulého víkendu!

DEBAKL VÍKENDU

18:0Mezinárodní Svaz Mládeže - FC Miškovice (I.B A, Praha) - Po půli 7:0 přidali domácí ve druhém dějství dalších 11 gólů.

 

STŘELCI VÍKENDU – 7 BRANEK V ZÁPASE

Ve III. třídě na Svitavsku v zápase při výhře Rohozné na půdě Koclířova 0:11 vstřelil 7 branek hostů Marek Leinweber. Stejnou palbu předvedl při výhře 11:0 i Lucas Bell, který hraje za Horoměřice ve III. třídě Prahy-západ.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

 TJ Sokol Dublovice B - TJ Prostřední Lhota 6:7p - Hosté pět minut před koncem ztráceli o tři branky. Pak ale skórovali v 85., 89. a 93. minutě a bylo to 6:6! Lhota ke všemu uspěla na penalty a vyválčila ze ztraceného zápasu dva body.  

 

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B - TJ Jiskra Višňová B 9:6 - Neskutečný obrat béčka Bílého Kostela. Ten dvacet minut prohrával jasně 3:6. Pak to ale přišlo. 69. minuta - 4:6. 73. - 5:6. 81. - 6:6. 87. minuta - 7:6! V 90. minutě domácí zvýšili na 8:6 a poslední hřebíček zatloukli v 92. minutě z penalty.

 

TJ Sokol Královice B - AFK Slavia Malešice B - 11:6 - Toto utkání skutečně nenudilo, nabídlo hned 17 branek!

 

SK Nové Syrovice - TJ Třebelovice 6:6 - Syrovice prohrávaly 4:6, ale dvěma góly v nastavení srovnaly skóre!

 

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY

Těrlicko jako kdyby přitahovala vypjaté momenty - po týdnu se opět objevuje v této rubrice! Tentokrát už se o to postarali jeho hráči - hned tři totiž v zápase FC Horní Bludovice - FK Těrlicko dostali červenou kartu. K tomu se přidal i jeden domácí hráč.  A perlička na závěr - hosté tak dohrávali v osmi, ale přesto v 90. minutě rozhodli gólem o výhře 3:2!

I duel Huntířov - FK Dolní Podluží (III. třída, Děčín) přinesl čtyři vyloučení.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou