Berbr rezignoval! Končí i Jozef Chovanec, odvolána byla komise rozhodčích

0

FAČR na aktuální kauzu kolem místopředsedy Romana Berbra zareagoval svoláním pondělního mimořádného zasedání výkonného výboru. Jeho výsledky jsou již známé.

Na mimořádné tiskové konferenci zastupovali výkonný výbor předseda FAČR Martin Malík a generální sekretář Jan Pauly.  Předseda Malík informoval, že přijal rezignaci Romana Berbra na pozici místopředsedy FAČR, jeho pozici ve výkonném výboru a v plzeňském krajském svazu. Výkonný výbor rovněž odvolal Komisi rozhodčích, v jejímž čele byl Jozef Chovanec. Došlo také k odvolání Řídící komise pro Čechy, v jejímž čele byla Dagmar Damková, životní partnerka obviněného Berbra.

 

Výkonný výbor také rozhodl o vytvoření speciální policejní jednotky, která se bude zabývat matchfixingem. Výkonný výbor rovněž odsouhlasil mimořádnou kontrolu a plošný dohled nad financováním a organizací zápasů. Marek Malík vyzval ke kultivaci fotbalového prostředí, aby fotbal mohl znovu získat důvěru fanoušků.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou