Na Moravě se už na podzim hrát nebude!

0

Podzimní část MSFL a moravských divizí je u konce. Řídící komise pro Moravu rozhodla na svém řádném zasedání o přeložení zbývajících mistrovských utkání na jarní část sezony. Očekává se, že ke stejnému kroku záhy sáhnou i krajské a okresní fotbalové svazy, kam spadají ty nejnižší soutěže.

 "Rozhodli jsme tak v návaznosti na vládní nařízení v nouzovém stavu. Všechny týmy v MSFL mají v dosahu umělky. Klidně můžeme začít na jaře dřív a natáhnout sezonu až do 27. června" sdělil portálu isport.cz Pavel Nezval, předseda Řídící komise FAČR pro Moravu. Všechna zbývající mistrovská utkání jsou tedy přeložena na jarní část sezony tak, aby se nejdřive odehrály nedohrané podzimní zápasy. Následovat budou jarní odvety. Termínová listina bude pro jaro upravena v návaznosti na aktuální epidemickou situaci v ČR.

 

U třech divizních skupin na Moravě přeložení na jaro velkým problémem nebude. „Pokud by se v ní na podzim už neodehrálo ani kolo, zbývalo by jich na jaro šestnáct. To není nic fatálního, vždyť ještě dva roky zpátky to byla v podstatě tradiční porce utkání pro polovinu sezony,“ okomentoval situaci pro Deník Radek Šindelář, vedoucí sekretář Řídící komise FAČR pro Moravu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou