ŽEBŘÍČEK TOP 500 KANONÝRŮ PODZIMU ČESKÉ REPUBLIKY: 1. - 99. místo. Král podzimu je z I.B třídy!

0

 Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků podzimu 2020! Podívejte se, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi soutěžemi - přinášíme nejlepší stovku střelců České republiky.

 

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů.

 

KOEFICIENT:

1. liga 3,1

2. liga 2,5

ČFL 2

Divize 1,6

KP 1,4

1.A 1,2

1.B 1,1

OP 0,9

III. třída 0,8

IV. třída 0,7

(pozn.: první a druhá liga se stále ještě hraje, v tabulce je zachycen stav před restartem soutěží)

 

JIŽ JSME PŘINESLI POŘADÍ OD 100. DO 500. MÍSTA

 

Střeleckým králem podzimu je PETR KUTAL z týmu Bernartic. V olomoucké I.B třídě nasázel 23 branek, které stihl za deset odehraných kol.

 

Nejvíce branek, bez přepočtu koeficienty, pak nastřílel EDVARD VASILJEV z rezervy Kroměříže, hrající III. třídu. Trefil se jednatřicetkrát za devět zápasů. 

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku kanonýrů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty.

 

ČTĚTE TAKÉ:

TOP STŘELCI PODZIMU 2019

TOP STŘELCI PODZIMU 2018

TOP STŘELCI PODZIMU 2017


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou