ZLÝ MUŽ PODZIMU: Žebříček nejtrestanějších hráčů českého fotbalu

0

Koho rozhodčí v podzimní části nejvíce napomínali? Prošli jsme soutěže České republiky a výsledkem je unikátní žebříček zlých mužů amatérského fotbalu!

 

NEJTRESTANĚJŠÍ HRÁČI ROKU

JAK JSME SESTAVILI ŽEBŘÍČEK: Za obdrženou žlutou kartu byl hráči přiřazen jeden trestný bod, za červenou kartu pak body dva.

 

Nejhůře z tohoto hodnocení vyšli s deseti trestnými body za šest žlutých a dvě červené karty Alexandru Carlan (Postřekov, OP Domažlice) a Marek Malák (Liběchov, OP Mělník).

 

ČERVENÉ KARTY

2457! Tolik hráčů v českých, moravských a slezských soutěžích vidělo na podzim červenou kartu a putovalo pod sprchy před konečným hvizdem. Ale i zde jsme našli rekordmany. Dva fotbalisti se totiž nechali ve zkráceném podzimu vyloučit hned třikrát – Denis Gazdík (Žihobce, IV. třída Klatovy) a Petr Klimt (Boharyně, OP Hradec Králové).

 

ŽLUTÉ KARTY

Devět žlutých napomenutí, to už je za zkrácený podzim pořádná porce. Právě tolik žlutých karet nasbírala v České republice dvojice hráčů - Václav Kafka (Tis, I.B třída Vysočina) a Josef Navrátil (Odrlice, III. třída Olomouc)

 

Pořadí hříšníků najdete v galerii...

 

ČTĚTE TAKÉ:

KANONÝR PODZIMU: Žebříček TOP 500 nejlepších střelců 

SMOLAŘ PODZIMU: Kdo si dal nejvíce vlastních gólů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou