Končí další Berbrovo chapadlo

0

Michal Blaschke nebude obhajovat post předsedy Pardubického krajského fotbalového svazu. Zarytý berbrovec po odstoupení obhajoby na Orlickoústecku nepodal přihlášku ani na obhajobu krajského křesla.

Blaschke kraloval v Pardubickém kraji od roku 2013, stejně jako v okrese Ústí nad Orlicí a Berbr se o něj mohl vždycky opřít, což se některým místním klubům přestalo líbit. 10. dubna tak na okrese proběhla změna, kde byl předsedou zvolen Roman Žďárský, sympatizant Fevoluce.

 

„Po neúspěchu v okresních volbách v Ústí nad Orlicí se po něm slehla zem. Nikdo o něm nic neví,“ sdělil zdroj redakce iSport podrobně obeznámený s děním v regionu.

 

Jak uvádí iSport, minulý pátek došlo k uzávěrce kandidátek na předsedu PKFS. Jediným uchazečem je René Živný. Do úterý se čekalo, zda další přihlášky nedorazí poštou. Žádná nepřišla. Michal Blaschke svoji obhajobu vzdal. Po Miroslavu Libovi tak ve fotbalových strukturách končí další Berbrův vazal.

 

Tím však celá story nemusí skončit. Okresní svaz v Ústí nad Orlicí projde důkladným finančním auditem, stejně jako krajský svaz. A v zákulisí se proslýchá, že účetnictví nemusí být zcela košer…


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou