IV. B (Nymburk): TOP hráčem je Daniel Holas (16) z Křince!

0

Rozhodl důležité utkání na hřišti o postupu bojujících Všechlap. I díky gólu na 3:1 tak byl teprve šestnáctiletý Daniel Holas z Křince zařazen do ideální jedenáctky 17. kola IV. třídy skupiny B a po vašem hlasování se dokonce stal největší hvězdou kola.

 

Záložník Křince od vás dostal 22% všech hlasů Druhý za ním skončil s osmnácti procenty další záložník Jiří Jeník z Vestce, který dokázal zvítězit ve Chlebích 4:2 a právě Jeník dal dva góly. Patnáct procent hlasů dostal rovněž záložník – Michal Pokorný z Netřebic, jehož tým šokoval remízou proti lídrovi tabulky, béčku Rožďalovic, a připsal si první bod v letošní sezoně.

Vítěze hlasování Daniela Holase budeme kontaktovat s žádostí o rozhovor, který pak najdete na www.fotbalunas.cz

POŘADÍ

 

1. místo Daniel Holas (Křinec) 22% hlasů, 2. místo Jiří Jeník (Vestec) 18% hlasů, 3. místo Michal Pokorný (Netřebice)15% hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou