III. A (Nymburk): TOP hráčem je Michal Adamovič (35) z Chrástu!

0

Hrál sice v obraně, ale pomohl svému týmu dvěma góly k remíze. Michal Adamovič (35) z Chrástu vzal utkání ve Staré Lysé do svých rukou a zachránil nepříznivý stav 0:2. Jeho tým si tak odvezl alespoň jeden bod. Byl tak nominován do ideální jedenáctky kola, a pak vyhrál hlasování.

Adamovič dostal od našich čtenářů 39 procent všech hlasů a zvítězil tak před dvojicí hráčů z béčka Milovic. To si připsalo veledůležitou výhru na béčkem Sadské (2:1) a její dva hráři byli nominování do nejlepší jedenáctky. Zkušený útočník Jiří Fiala, který dal oba góly, pak skončil na druhém místě, když dostal 21% hlasů a jeho parťák ze zálohy Jan Krátký, který mu na oba góly přihrál, byl s dvanácti procenty hlasů třetí.

Vítěze hlasování Michala Adamoviče budeme kontaktovat s žádostí o rozhovor, který pak najdete na www.fotbalunas.cz během pátku.

 POŘADÍ

 

1. místo Michal Adamovič (Chrást) 39% hlasů, 2. místo Jiří Fiala (Milovice B) 21% hlasů, 3. místo Jan Krátký (Milovice B) 12% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou