Hráčem 21. kola 1.A třídy sk. B se stává David Dorozlo

0

Albrechtický David Dorozlo vyhrál u fanoušků v hlasování v sestavě kola a stal se hráčem uplynulého 21. kola 1.A třídy skupiny B. Jeho velmi dobrý výkon okořeněn třemi góly pomohl jeho týmu k jednoznačnému vítězství na hřišti Vratimova v poměru 6:0. Za tímto hráčem Albrechtice, který v sobotu oslavil své narozeniny vítězstvím a hattrickem se s velkým odstupem umístil na druhém místě datyňský Petr Tomašák a třetí místo obsadil Martin Velký z týmu Dolní Lutyně.

 

Nejlepší tři hráči 21. kola jsou:

1. David Dorozlo - Baník Albrechtice (58% hlasů)

2. Petr Tomašák - Dolní Datyně (11% hlasů)

3. Martin Velký - Dolní Lutyně (9% hlasů)

 

David Dorozlo vyhrál hlasování s velmi slušným náskokem, podařilo se mu získat více hlasů než druhému Petrovi Tomašákovi a třetí Martinu Velkému dohromady. Celkově získal střelec třech branek Albrechtic 58% hlasů a může se pyšnit titulem hráč 21. kola 1. A třídy skupiny B.

 

Na druhém místě skončil hráč týmu TJ Dolní Datyně Petr Tomašák, který se svým týmem doma remizoval s Dobraticemi 1:1. Celkově si připsal 11% hlasů. Na třetím místě skončil střední záložník Dolní Lutyně Martin Velký, který byl klíčovým hráčem svého týmu a jedinou brankou v utkání rozhodl o důležitém vítězství svého týmu na hřišti silných Veřovic 0:1. Celkově Martin Velký získal 9% hlasů.

 

S vítězem hlasování ve čtvrtek 30. dubna můžete na našich stránkách očekávat rozhovor.

 

Všem, kteří se hlasování zúčastnili, děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou