FOTO: Slavnostní otevření nového zázemí hředelského FK

0

Každý návštěvník rakovnické okresní fotbalové kopané, především pak samotní hráči, by jistě uvítali v Traverza aréně lepší zázemí. Ať už jde o hosty, ale především o domácí celek. Hředle mají kvalitní tým, předvádí pohledný fotbal a pár sezón zpět si vyzkoušely i účast v nejnižší krajské soutěži. Zelenobílí se na start soutěže mohli těšit novému zázemí, za které poděkovali jak se sluší a patří - vítězstvím!

Datum 14. srpna 2021 se vryje do paměti hředelských příznviců i hráčů samotných. Tento den totiž proběhlo v Traverza aréně slavnostní otevření nového zázemí klubu. Pozvánka na tuto nevšední událost lákala od 10:30 hod. na úvodní slovo předsedy klubu, kterému následovalo slavnostní přestřižení pásky. Veřejnost si mohla prohlédnout interiér nového zázemí a ve sportovním areálu posedět. Velkým lákadlem bylo mistrovské utkání místního celku, který na svém hřišti přivítal Lužnou. Domácí fotbalisté utkání zvládli a oslavy ve Hředlích mohly začít. Zkrátka povedený den hředelské kopané!

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou