"Máš ze sebe dobrej pocit?", počastoval Zdeněk Houštecký sokolovského obránce. Důvod?

0

V rámci 6. kola ČFL přivítala rezerva pražské Slavie trápící se Sokolov. Vzhledem k reprezentační pauze za "benfiku" naskočilo několik hráčů z prvního kádru. Duo Krmenčík - Kuchta podle očekávání zářilo a připravilo hostující obraně těžké spaní. Ve druhé půli však přišel okamžik, kdy fanouškům domácích zatrnulo a měl k němu co říci i asistent trenéra Trpišovského Zdeněk Houštecký. 

Běžela 47. minuta, kdy sokolovský stoper Nutsu Stan po odehrání ošklivě přepálil kanonýra Kuchtu. "Vyhoď ho!" ozvalo se okamžitě celým areálem. Hlas patřil právě asistentovi trenéra Pražanů. Ten následně vypustil i několik peprnějších výrazů a na adresu Stana se ho zeptal, zda "ze sebe má dobrý pocit". 

 

Kuchta tvrdý zákrok naštěstí rozchodil, avšak o pár minut později byl spolu s Krmenčíkem, který si připsal v utkání hattrick, stažen ze hřiště. Na výkon útočného dua spolu s dalším "áčkařem" Takácsem se z úst trenéra rezervy Marka Jarolíma valila jen slova chvály.

 

I přes následné vyloučení Obadala, jež zahrál rukou v pokutovém území, Slavia dokráčela proti Sokolovu k jednoznačnému vítězství 8:2. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou