Pomezní vběhl na hřiště pomstít syna, brankáři dal hlavičku

0

V 19. minutě ukončil sudí Vančík nedělní utkání III. třídy okresu Hodonín mezi Sobůlkami a týmem Archlebova. Odkazoval na údajné hrubé nesportovní chování asistenta rozhodčího, kterého k zápasu nominoval domácí celek.

Ještě před uplynutím 20. minuty hry došlo k nevšední situaci. Rozhodčí odpískal faul na domácího hráče, došlo ke strkanici a najednou se na hřišti objevil pomezní sudí, které nominoval k zápasu domácí tým Sobůlek. "Vnikl na hrací plochu v přerušené hře a dal čelo hostujícímu brankáři," přiblížil počínání domácího zástupce hlavní rozhodčí. "Zápas jsem hned ukončil, brankář by zápas asi nedohrál, bolela a motala se mu hlava," sdělil sudí.

 

Domácí se s rozhodnutím o předčasném ukončení utkání ale nesmířili, neváhali a podali protest. "Podáváme protest proti postupu rozhodčího v daném utkání, jak tuto situaci řešil. K incidentu došlo v 19. minutě, kdy došlo k neoprávněnému ukončení utkání. Náš hráč vystřelil na bránu a následně chtěl brankářem vyražený míč před malým pokutovým územím dorazit do brány, ale byl stržen bránícím hráčem. Rozhodčí odpískal faul a následovala slovní potyčka. V tom brankář hostí hodil míč do obličeje hráče domácích. Toto rozhodčí neřešil a to vyprovokovalo asistenta rozhodčího (otce zasaženého hráče), tuto situaci neustál a vběhl do hřiště, kde následně brankáře trefil hlavou, ten okamžitě zareagoval a asistentovi rozhodčího dal dvě rány pěstí do obličeje. Rozhodčí řekl, že tento incident neviděl skrz skrumáž hráčů," popisoval domácí celek.

 

Ten tak nicméně svým protestem přímo potvrdil, že pomezní skutečně napadl hráče na hřišti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou