Mužem 19 kola IA tř. sk.A a historicky prvním mužem kola se stává Petr Hejlek

0

    Hráč Žebětína Petr Hejlek se stal historicky prvním mužem kola této soutěže. Za sebou nechal Pavla Ostrého a Arutjuna Ovsepjana.

1. Petr Hejlek, Žebětín - 24%, hlasů

Zápas s Dobšicemi vyšel celému mužstvu ze Žebětína. Nad všemi však svým výkonem vynikal Petr Hejlek, který nejenže otevřel skóre zápasu, ale po jeho celý průběh "jezdil jako motorová myš". I proto mu čtenáři posílali hlasy.

2. Pavel Ostrý, SK Slatina - 19% hlasů

Pavel Ostrý je již zkušený fotbalový matador. Právě jeho zkušenosti daly definitivní bodovou jistotu jeho mužstvu v zápase s Lipovcem. Vsítil dvě branky a zvláště ta druhá v 85 minutě znamenala jistotu třech bodů. 

3. Arutjun Ovsepjan, SK Líšeň B - 16% hlasů

Hráč rezervy Líšně ve šlágru kola s Boskovicemi uspěl se ctí. Ačkoliv jeho tým prohrál on rozhodně nezklamal a prokázal své nesporné fotbalové kvality. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou