NEJ VÍKENDU: Derby v okresním přeboru přihlíželo několik set fanoušků, nechyběly světlice

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

21:0 - SK Obrataň neměla s TJ Spartak Počátky slitování. Po půli to bylo 10:0, dalších jedenáct branek dali domácí po půli. Počátky mají z podzimu třináct porážek a skóre 10:129.

 

Hned dvakrát dostal domácí celek patnáct banánů, a to v následujících duelech:

0:15 - TJ Sokol Tuhaň - Staré Splavy

0:15 - FK Velké Chvojno - TJ Vaňov

 

STŘELCI VÍKENDU - 6 branek

I tentokrát bylo střeleckým maximem šest gólů v zápase. Takovým kouskem se předvedli Nikolas Bednárik (Beroun, OP Beroun), Michal Hendrych (Č. Pečky), Luboš Horáček (Struhařov) a Jiří Beneš (Ženklava).

 

DIVOČINA VÍKENDU - 4 červené karty v zápase

Utkání mezi SK Slavoj Volyně - TJ Sokol Sedlice probíhalo v klidu až na incident z 85. minuty, kterou popisuje naše reportáž ze zápasu.  Po vzájemné potyčce, která nabídla údery do obličeje, kopance a například i škrcení, byli vyloučeni hned čtyři hráči, po dvou na obou stranách. 

 

Čtyřikrát tasil červenou kartu také rozhodčí duelu mezi Řepínem a Hostínem (III. třída Mělník) a zápasu FK Jiskra Heřmanův Městec s MFK Chrudim B (krajský přebor Pardubického kraje)

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 450 diváků v okresním přeboru

V zápise rozhodčího je sice uvedeno 780 diváků, skutečnost byla dle účastníků ale nižší. FOTKY ZE ZÁPASU VE FOTOGALERII. Každopádně se v derby okresního přeboru Vyškov mezi Křenovicemi a Slavkovem hrál souboj jak se patří před několika stovkami diváků, týmy se rozešly s remízovým výsledkem, hosté dohrávali o deseti. "Atmosféra byla bouřlivá včetně světlic, dymovnic a petard. Derby se vším všudy," zní od návštěvníků utkání.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

TJ Noviny pod Ralskem prohrávaly ve Cvikově B 0:3 a ještě v 82. minutě 2:5. Pak ale během pěti minut nasázely tři góly a dostaly zápas do penaltového rozstřelu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou