Zápas mezi Veltrusy a Lobkovicemi ovlivnil výkon rozhodčího

0

Šlágr kola! Těžký a velice psychicky náročný zápas mezi Veltrusy a Lobkovicemi.

Zápas byl jak hra na tankodromu, která sedla více domácím. Samotnou hru krom terénu a chladného počasí ovlivnil výkon pana rozhodčího Kulhánka, který těžce nezvládl svou úlohu. 

První poločas nenabídl téměř žádné gólové šance, ikdyž ze hry měli o něco více tým hostů. Hrálo se z velké časti na středu hřiště, bylo vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by vedla ke skórování. Za to nabídla velmi tvrdou hru spíše z pohledu domácích, z které vzniklo spoustu faulů na žlutou kartu, ale rozhodčí nepochopitelně karty neuděloval. Sice ale jednu žlutou kartu vytáhl ve 34 minutě za součet několika faulů domácímu hráči. O pár minut později doslova sestřelil soupeře k zemi stejný hráč, kterému byla udělena žlutá karta v již zmiňované 34 minutě, ale opět rozhodčí Kulhánek neviděl v zákroku nic, za co by měl dát žlutou kartu! Žlutá karta ale byla udělena protihráči, který měl k faulu připomínky. Nutno zmínit že nebýt rozhodčího, domací by dohrávali zbytek zápasu v 10 lidech. Čemuž se domací vyvarovali a ve 40 minutě faulujícího hráče vystříídali.

 Na konci prvního poločasu se po nepřehledné situaci v pokutovém území hostů nešťastně odrazil balón, do úrovně ramena jednoho z bránících hráčů což po dlouhém váhání rozhodčího přineslo pokutový kop pro domácí! Nabízené šance skórovat se ujal Radek Šmejkal, který penaltu proměnil i při vší smůle hostujícího brankáře Michala Nádeníka, který sice dobře odhadl kam střela půjde, ale proti razanci střely nezmohl téměř nic. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:0.

Druhý poločas začal s větší chutí od domácích hráčů, kteří kontrolovali stav zápasu. Hra byla klidnější než v prvním poločase. Po 25 minutách hry se ale do velké šance vstřelit branku dostali hosté, ale po skvělém zákroku domácího brankáře Lukáše Ďurindy, který vychytal takřka nemožné se stav zápasu nezměnil! Na druhé straně zase čaroval Michal Nádeník kdy vychytal tvrdou střelu a poradil si i s následnou dorážkou, která měla zvýšit gólový náskok domácích! Ke konci zápasu došlo k vyhrocené situaci, kdy hostující hráč fauloval hráče domácích. Na hřišti byly slyšet nadávky a chvílema se schylovalo ke rvačce, která se díky ostatním hráčům nekonala. Rozhodčí celou situaci vyhodnotil jako zcela normální a bez jakkýkoliv připomínek a snaze potyčce zabránit, potrestal faul hostujícího hráče žlutou kartou. Zbytek zápasu se dohrál v celkem klidné atmosféře, kde domácí tým přebíral kontrolu nad zápasem. I přes pár bezzubých útoků hráčů z Veltrus se skóre neměnilo a zápas skončil 1:0 pro domácí! 

Lobkovice se tak výhrou přiblížily k boji o postup, kde na dělícím se prvním místě Liběchovu a Zálezlicím ztrácí pouhé 2 body! Věříme že zbytek sezóny bude velký boj o první pozici.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou