Jak si vedou zástupci MSFL v MOL Cupu?

0

Pojďme se tímto článkem podívat na Český pohár, jeho první kolo a především na to, jak si v něm vedli zástupci třetí nejvyšší soutěže MSFL.

Začínáme ve Velkém Meziříčí, které v rámci prvního kola zavítalo na hřiště TJ Start Brno a podlehlo mu 1:3. Velkému Meziříčí se nevyvedl start do soutěže MSFL a posbíral prozatím dvě porážky, ale i přes další prohru, tentokrát v domácím poháru, se trenér Jan Šimáček vyjádřil k zápasu pro klubový web takto: "Opět jsme museli měnit sestavu a dnes musím říct, že to byl z naší strany asi nejlepší zápas v nové sezóně, ale i přesto musíme ještě hodně zabrat."

V dalším zápase prvního kola poháru se utkaly týmy, které soutěž MSFL hrají, a to MFK Vítkovice, které přivítaly Kvítkovice. Postup do druhého kola si v tomto utkání vybojovaly Kvítkovice, které zvítězily na hřišti soupeře 4:2.

Uherský Brod nestačil na druholigový Vyškov a po domácí prohře 1:3 pro něj MOL Cup končí.

Naopak Hlučín slaví postup do dalšího kola, když zvítězil na půdě divizního Bohumína 3:0.

Do druhého kola postoupil i Frýdek-Místek, který se však na vítězství v Kozlovicích pořádně nadřel, když po prvním poločase prohrával 0:2. V druhé půli snížil a vyrovnat se mu podařilo až v 94. minutě. Po pokutových kopech nakonec zvítězil 3:2.

Divizního soupeře z Nového Jičína porazila Kroměříž na jeho hřišti 2:0 a také jde dál.

Uničov jde také do druhého kola, když zvítězil těsně na hřišti FK Šumperk 1:0.

Do dalšího kola se neprokousaly SK Hranice, které ovšem trápily favorita z Karviné až do penalt a nakonec prohrály 2:3 po pokutových kopech.

Hráči Slonanu Rosice se sice začali gólově prosazovat až v druhé půli, ale i tak slaví postup do druhé kola, když vyhráli na hřišti TJ Dálnice Speřice 4:0.

Diváci se rozhodně nenudili v Tasovicích, kam zavítal třetilogový a aktuálně vedoucí tým tabulky Hodonín. Hosté už už sahali po postupu, když začátkem druhého poločasu vedli 3:0. Tasovice však proti favorizovanému Hodonínu předvedly obrat z říše snů. V padesáté minutě prohrávaly 0:3, navíc po vyloučení Cihláře dohrávaly v deseti. Jenže pak domácí svěřenci chytili druhý dech a po fascinujícím obratu zvítězili 5:4 po prodloužení, když na 3:3 vyrovnávali v 93. minutě.

Do druhého kola se tedy prokousaly týmy Kvítkovic, Hlučína, Frýdku-Místku, Kroměříže a Slovanu Rosice, jejich fanoušce se jistě těší na možné atraktivní soutěže a my Vám poskytneme s dalším kolem Mol Cupu aktuální informace o tažení klubů ze třetí nejvyšší soutěže MSFL.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou