HVĚZDY V PRALESE: Baroš nasázel hattrick, Tomáš Řepka byl vyloučen po nadávání rozhodčímu

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

MILAN BAROŠ stupňuje své střelecké tempo. Před týdnem dal branky dvě, nyní nasázel ve Valašských Příkazech dokonce hattrick! Jeho Vigantice si výhru 4:0 zajistily góly už v prvním poločase, v jejich sestavě opět nechyběl ani René Bolf.

 

Ještě lepším kouskem se předvedl bývalž útočník Zlína či Slavie LUKÁŠ ŽELEZNÍK. Ten hraje nově za 1.FC Neubuz ve IV. třídě na Zlínsku. Jestli udrží v nejnižší takové střelecké tempo, aby se pomalu začal Štěpán Kacafírek bát o obhajobu koruny nejlepšího střelce ČR. Kacafírek sice dal dvě branky, stejně jako VÁCLAV KOLOUŠEK, který se v dresu Janovic parádně uvedl. Ale výhru 8:2 lehce zastínil fakt, že se už po pár minutách utkání nechal vyloučit TOMÁŠ ŘEPKA. Jak sudí jeho vyloučení zdůvodnil? "Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, Urážka rozhodčího v přerušené hře s hanlivým výrazem "ty jsi s*áč". Při odchodu dál pokračoval slovy ty zm*de." 

 

A když jsme se dostali ke kartám, můžeme si dát přehled hráčů, kteří byli napomenuti žlutou kartou. Byl to již zmínený Baroš, dále Vlastimil Stožický (Modlany, KP Ústecký kraj), Martin Hyský (Kralovice, KP Praha), Karel Piták (Xaverov, I.A Praha), Zbyněk Pospěch (Albrechtice, I.A třída, Moravskoslezský kraj) nebo třeba Michal Ordoš (Zborovice, I.A třída Zlínský kraj).

 

Kdo se naopak mohl radovat z branky? PETR PAVLÍK dal góly hned dva, hraje za Zásmuky v okresním přeboru Kolín. Za Střelice dvakrát skóroval i PETR ŠVANCARA. Po jednom gólu vsítili Filip Dort (Dobříš), Tomáš Polách (Vilémovice), Jiří Novotný (Kralupy), Jiří Kowalík (Ořechov), Tomáš Janíček (Veselá), Miroslav Slepička (Spartak Příbram), Michal Hrdlička (Všenory), Petr Trapp (V. Přílepy) a v KP Jihočeského kraje také David Lafata (Olešník).

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou