Bohužel. Ani uplynulý hrací víkend se neobešel bez inzultace rozhodčího

0

Došlo k tomu v nejnižší třídě okresu Benešov v zápase Dolní Kralovice B - Trhový Štěpánov C, emoce neudržel na uzdě brankář a srazil na zem rozhodčího.

Z utkání se odehrálo 44 minut, ještě před poločasovým hvizdem došlo k předčasnému ukončení zápasu. "Ve 44. minutě utkání jsem udělil červenou kartu brankáři hostů Steinerovi za hrubé urážky. Za urážky jsem mu udělil červenou kartu a nařídil přímý kop ve prospěch domácích. Načež ke mě hostující brankář přiběhl a oběma rukama do oblasti krku mě prudce srazil na zem a pokračoval v dalších hrubých urážkách a vyhrožování. Poté jsem utkání ukončil pro inzultaci rozhodčího," uvedl v zápise sudí Pessr. "Byl jsem po fyzickém napadení ve špatné psychické pohodě a proto jsem utkání ukončil," doplnil.   Hostům slouží ke cti, že se prostřednictvím vedoucího mužstva za chování svého hráče omluvili. "Chování hráče sám vedoucí označil za nepochopitelné, protože i jim zkazil zápas," přiblížil rozhodčí.  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou