HVĚZDY V PRALESE: Trenér reprezentační jednadvacítky Jan Suchopárek si připsal vítězný gól!

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Michal Ordoš nastřílel hattrick ve zlínské I.A třídě v dresu Zborovic. V sezóně se trefil desetkrát.

 

Dvakrát se trefil Tomáš Janíček (dříve Zlín či Mladá Boleslav) za Veselou ve zlínské I.B třídě. Opět se prosadil, a to hned dvakrát za Mratín hrající Zdeněk Šenkeřík. Dva gólové zážezy si připsali  také Tomáš Okleštěk (Start Brno), Zbyněk Pospěch (Mokré Lazce), David Rozehnal (Kožušany), Richard Kalod a také Václav Koloušek

 

Pavel Fořt si chodí zahrát za Křimice plzeňskou I.A třídu a svou brankou přispěl k výhře 5:2. Trefil se rovněž exteplický Vlastimil Stožický hrající za Modlany krajský přebor.

Jan Suchopárek koučuje českou reprezentaci do 21 let, ale i 53 letech neváhá vyběhnout na plac k mistrovskému zápasu. V dresu Družce B vstřelil nakonec rozhodující gól utkání hranému na hřišti Doks B.

Miroslav Matušovič vyběhl v dresu Havířova B do utkání proti Loukám a gólem z 85. minuty rozhodl o výhře 3:2. Ladislav Volešák si také připsal vítězný gól, rozhodl proměnou penaltou v 93. minutě ve prospěch HradištkaMichal Pospíšil hájí barvy Psár a i on dal branku, stejně jako Petr Trapp (Velké Přílepy).

 

Exostravský Adam Varadi v MSFL vyfasoval červenou kartu už v 51. minutě a jeho Frýdlant nakonec padl vysoko 1:5. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou