VIDEO: Jeden bývalý Slávista rozhodl, druhý téměř přihrál soupeři na gól a třetí střídal

0

Exotická destinace, na které se fotbalově nachází trojice bývalých hráčů z pražské Slavie, respektive Plzně nebo Liberce, byla svědkem jednoho z mnoha vítězství, na kterém se tito hráči podíleli. 

Júsuf Hilál, kterého si čeští fanoušci mohou pamatovat ze Slavie, Slovanu Liberec nebo Bohemians 1905, rozhodl o výhře Persiji Jakarta a posunu na 1. místo v soutěži z penaltového kopu. To už na hřišti pobíhal i Michael Krmenčík, který se k vážnějšímu ohrožení branky za necelých 40 minut pobytu na hřišti nedostal. Za to Ondřej Kúdela mohl z kraje druhého poločasu zadělat na problém, když jeho pokus o obrannou hlavičku malém zavinil obdržení branky. 

 

Sestřih zápasu najdete zde:

 

A jak si fotbalisté, kteří pobíhali v minulosti v české lize, vedou z pohledu statistik? Júsuf Hilál má na kontě 8 gólů a jednu asistenci z 15 odehraných zápasů. Ondřej Kúdela odehrál 22 zápasů, vsítil 1 gól, a to hned v jeho prvním zápase v Persiji. Michael Krmenčík naskočil zatím za Jakartu do 14 zápasů, v nichž vsítil 5 gólů a jednou asistoval. Nutno dodat, že poslední branku vsítil v září a od té doby je také jeho využití německým trenérem Dollem dosti rozvážné.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou