Zápas roku je tu! Slavičín vyzve v boji o první místo Kozlovice

0

Fanoušci divize E se konečně dočkali. 19. kolo proti sobě svedlo týmy Slavičína a Kozlovic a s ohledem na aktuální tabulkové postavení obou týmů půjde o přímý souboj o průběžné první místo v tabulce!

První vzájemné měření sil dopadlo lépe pro Kozlovice. Ty v domácím prostředí zvítězily 3:1 a v tabulce po 6. kole zůstávaly i nadále neporaženy, naopak pro Slavičín šlo o první ztrátu bodů. Domácímu celku výrazně vyšel vstup do utkání, když už po 18 minutách vedl 2:0 zásluhou branek Skopala a Střelce. V 56. minutě zareagoval Slavičín kontaktní brankou Jakuba Žůrka, nicméně vedení o dvě branky svému týmu vrátil opět David Střelec.

 

Nyní se ale týmy nacházejí v úplně jiné situaci. Zejména Kozlovice jsou pod tlakem, jelikož nyní prohrály poslední dvě soutěžní utkání. To znamená aktuální ztrátu dvou bodů na vedoucí Slavičín, přičemž jejich nedělní soupeř má ještě zápas k dobru. Pokud by Slavičín v utkání uspěl za tři body, výrazně by se odtrhl od svého rivala.

 

Ofenzivní snahy svých týmů by dle předpokladů měli táhnout u Slavičína Jakub Žůrek, jenž v soutěži vstřelil 12 branek, a u Kozlovic Adam Galetka s 9 brankami na kontě. V prosazení se těmto útočníkům by měl zabránit domácí brankář Petr Mendl a na hostující straně Jakub Obzina.

 

Vzájemná utkání

Když se podíváme na vzájemná utkání těchto týmů, ty hovoří spíše ve prospěch Kozlovic. Týmy se spolu utkaly celkem desetkrát, přičemž v šesti případech získaly tři body právě Kozlovice. Zajímavostí je, že doposud nebyla mezi těmito týmy k vidění žádná remíza. Vzájemné zápasy také bývají dosti bohaté na góly, padne v nich v průměru 4,4 branek na zápas.

 

S ohledem na aktuální formu klubů je mírným favoritem tohoto zápasu Slavičín. To potvrzuje i kurz u Fortuny, jenž je vypsán v hodnotě 1,95, naopak na výhru Kozlovic je 2,90.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou