HVĚZDY V PRALESE: V pětačtyřiceti letech si připsal druhý hattrick v řadě

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Začněme od hráčů, kterým se zadařilo střelecky nejvíce. PETER GRAJCIAR nasázel hattrick za Koloveč v plzeňské I.B třídě. Exligový kanonýr LUBOŠ PECKA střelecký apetit v Lažišti ani v 45 letech neztratil, podruhé v řadě si připsal tři góly, ale na béčko Strunkovic to nestačilo!

 

MARTIN KNAKAL vsítil dvě branky za Železnou Rudu. Další dvě branky týmu přidal i FERENC RÓTH

 

David Lafata má na jaře v krajském přeboru famózní formu, pokořil i brankáře Třeboně.

 

Tomáš Abrahám zažil profi angažmá třeba v Turecku nebo Řecku, teď hraje za Moravské Knínice. O víkendu dal branku, stejně jako jeho spoluhráč a rovněž exbrněnský fotbalista Mohamed Traoré.

 

Za Zbrojovku hrál i Petr Pavlík, ten se prosadil v dresu Zásmuk. Exslávista Jaroslav Černý hraje za Lety a gólem pomohl svému celku k zisku bodu.

Tomáš Janíček válel svého času za Zlín, nyní skóruje za Sokol Veselá ve zlínské I.B třídě. Moderátor Michal Hrdlička dal gól za Všenory.

Aleš Urbánek si připsal ligové starty třeba za Spartu. A i on zažil o víkendu gólovou radost, když pomohl k výhře Nevšové.

 

Prosadil se Tomáš Jablonský (Hřebeč) a v divizi proměnil penaltu i devětatřicetiletý Ondřej Kušnír.

Martin Jiránek, účastník EURA 2004, skóroval za Červené Janovice. Filip Hološko, který válel třeba za Slovan Liberec, si připsal vítěznou branku Úval v I.A třídě.

 

Žlutou kartou byli napomínáni Patrik Gedeon, Tomáš Hájovský, Martin Klein a Jakub Podaný.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou