Rekordní počet penalt v jednom poločase! Shrnutí zápasů 22. kola v okrese Liberec, III. třída SEVER

0

22. kolo je za námi a tohle je stručné shrnutí zápasů, které se v tomhle kole odehrály. Byla viděna další kanonáda Hejnic B nebo třeba rekordní počet penalt v jednom poločase.

Frýdlant C - Víska 3:3 (2:1)

Kolo nám otevřelo páteční utkání mezi Frýdlantem C a Vískou. Šlo o vyrovnané utkání, které nakonec skončilo remízou 3:3.

 

Hejnice B - Dětřichov 9:0 (0:0)

"B-tým" Hejnic si v tomto kole znova zastřílel. Tentokrát to odnesl Dětřichov, který inkasoval devětkrát. Skóre Hejnic v posledních třech zápasech je neuvěřitelných 28:2.

 

Habartice - Horní Řasnice 3:1 (1:1)

Předposlední Řasnice se potřebovala odlepit od spodku tabulky. To se ji ale nepovedlo. Jejich soupeř z Habartic předvedl skvělý výkon a zaslouženě bral tři body.

 

Jindřichovice pod Smrkem - Bulovka 0:3 (0:0)

Bulovka pokračuje v dotahování ztráty na první Hejnice B. Stále pomýšlí na postup. Z toho důvodu přijela do Jindřichovic velmi namotivovaná. Hosté dokázali vývoj zápasu zvrátit na svou stranu až ve druhé půli, kdy nastříleli domácím tři branky.

 

Raspenava - Mníšek B 5:0 (1:0)

V tomto utkání jsme mohli být svědky unikátního momentu. Raspenava kopala ve druhé půli čtyři penalty, které proměnila. S velkou pravděpodobností jde o regionální rekord v počtu penalt během jedné půle, kopané stejný celkem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou